The time of my life..

patric &jennifer
Jennifer Warnes - fantastisk låt! Och en riktigt härlig film i sensommar regnet fick börja söndagen! Dirty dancing. Ah!

Helgen har varit full proppad med bliresor fram och tillbaka över södra Sverige.Var nere hos mamsen och pappsen och firade mammas födelsedag i sommarstugan i fredags. Efter pappa goda smak, som är gourmén i familjen, blev den ett supermysigt ställe i hamnen, rikitgt gott!  

Dagen där blev hastigt in till stan med mamma och shopping. Givetvis blev det en fika också. Hittade faktiskt en super härlig klänning! Vilket passade rikgit bra efter som att vi efter det stressade vidare på ett bröllop!

Babes kusin och den nya maken lovade att vararandra trohet och att älska varandra i nöd och lust i går. måste erkänna att jag är lite av en sucker för bröllop. Det är så hilma skoj med folks kläder, hår och all dekoration!
och för att inte tala om alla pinsat roliga lekar som pågår under kvällen, underbart! temat i går var Fjärilar, grönt och vitchoklad. Lite trollsk/drömskt.

Skönt i alla fall med en söndag att ta det lite lungt. Tid för att träffa vännerna. Ska kila ut på stan en sväng i kväll och kolla läget. Först upp till grannen och prata lite flyttplaner. Jajjemän, för så är planen nämligen. Vi flyttar.. !

Ciao 

I can't enough of this

vatten!






















Jag menar egentligen hur kan man? Få nog menar jag, kan ni?
Det kan åtminstonde inte jag. Sommaren ligger mig alltid varmt
om hjärtat. Någonstans i samma fack som västkusten,
chocklad, hud/makeprytlar och massa annat lyx. 

Och självklart människorna runt om kring mig som
den största biten av mitt hjärta.Fantastiska sådana,
som gör allting annat ite bättre, Sommaren bland annat!
Om ni visste hur bra ni är.

Babe. 
This kind of love is what I dreamed about
It fills me up.


 

This kind of love - Sister Hazel


sloppy sunday


fotlyx!

Idag fick bli en riktigt  har varit en riktigt sloppy söndag. Babe åkte iväg tidigt i morse - match & en viktig sådan. Så lilla I har varit hemma och myst. Hemma spa:at och fixat fossingarna . Så pedikyren för sensommaren, vilket är ett måste, är fixad!  Ska svepa in dem i lite olivolja innan jag går och lägger mig, mjuka och sköna fötter när jag vaknar - perfekt.

kikat på lite nya mönster och lite ny inredning.. mer kan jag inte säga i det här läget!

saknar dig babe.

RSS 2.0