Har du någon gång tänkt på..

..att saker som du säger påverkar andra?



Nej..!?

Helt underbar helg har det varit. En helkväll med älsklingen, en magisk födelsedag med massa skönsång, god mat och hur mysigt sällskap som hellst. Mer kunde jag inte begära. Jag kommer aldrig att bli för gammal för att fylla år! Tack alla som varit här i helgen ♥

Idag vaknade jag upp med världens vårförkylning och jag mår skrutt. Det är tenta-vecka och helgen är fullspäckad. På schemat står Lund med en sjudundrande kväll med de bästa tjejerna i världen och myskväll hemma i Halmstad och uteserverings premiär, och sjuk på det. Åh, gör mig frisk!


What a lovely morning...!

eller day blir det snarare när klockan är närmre tre.. ha! Har hunnit med en massa nyttiga saker idag som att städa, planera mat till födelsedagsfirandet, fikat med svärmor, varit ute och rört på mig i den underbara solen och lagat mat med österländskt-tema! HJÄLP - man skulle ju nästan kunna tro att jag är galen som det spritter i mig!

Påskhelgen har varit något helt utöver det vanliga, har träffat en flera människor som jag inte sett på jätte länge, människor som fakistk behövs i mitt liv! ♥

Har under påsken lyckats bocka av ett antal rutor både på listan "Saker jag ska göra innan jag dör" och fler lär det bli!

Puss på er! 


RSS 2.0