migränattack



Sprängande huvudvärk som fastnat i mitt huvud och suttit där sedan igår. Nu vägrar det att gå över. Värst av allt med att komma in i dessa migränperioder är ändå att vakna upp med migrän. Att det känns som om det varken finns ett början eller ett slut.

nu är det slut gnällt.

hopp i säng.


läckerheter



Här har ni kakor som smular vi över hela sverige, ja världen till och med!

Om jag får prata om mina absoluta favoriter till innebloggar så besitter dessa tre damer dem. Elin Kling, Carolina Gynning och Sofie Fahrman. Fantastiskt snygga är de också, så hur skulle man kunna motså? varsågoda:

♥ Stylebykling, Elin
     www.kanal5.se/web/stylebykling
♥ I swear to tell the truth.. & other stories, Carolina
    www.stureplan.se/carolina
♥ sofiessnapshots, Sofie Farhrman
    www.blogg.aftonbladet.se/222226

enjoy!

FÖRLOVNINGSBOOM



nu är det bekräftat, till och med på tv4, som jag brukar säga, nu ska de förlova sig, Kronprinsessan  Victoria och Daniel Westlng - GRATTIS! De gör precis som Kungen och Drottningen, förlovning runt mars.Kanske blir det redan giftemål till sommaren?

åh, så många det är som förlovar/gifter sig nu. Jag själv har nog ett tio,femton tal personer som är i giftastagen i bara i år.  En fullständig förlovningsboom har brutit ut under vintern! Och jag njuter i fulla drag, Det är så himla härligt med alla kära människor. Ska bli en otroligt mysig sommar med bröllop, nya förlovningar och bebisar. ♥


måndagslycka!

helgen har varit mer än lyckad. vinpimplande myskväll hemma i frösakull med tacos och strunt prat. kalas mysig kväll! kvällen avslutades med en madagaskar-film, en frida & en ida som satt i soffan och tjöt
".....I like to move it, move it, we like to MOVE IT! "

07.04, lördag
 (läs: förjävlatidigt) vaknar jag av att grannen borrar/renoverar/klinkar på elementen eller vad fanken han nu håller på med. och jag blir sur som bara den, åh hå! lyckas somna om en timme till - innan idioten sätter igång igen! jaja dagen har börjat dålig. Men sen blir det bara bättre.

Förstärkning kommer in till stan och sedan är kvällen fullbordad, girlsnight! och en utan dess like!  Kvällen går så fort, så vi är inte på mårtenssons förrens halv två!


så någon måndagsånges finns inte ens på kartan!




The Call!

iiih,  vi pratades vid idag precis innan mötet och telefonsamtalet gick super! nu är det sista biten som ska klicka också, sen får vi se vad som händer. Håller alla tummar och tår, det här ska bli riktigt spännande. Tack för all hjälp vännen!



Vårhår

                                                       
nu är det snart dags för företags/utvecklingsmöte på jobbet och det har jag på min agenda så snart ska jag springa in dit och se vad vi lokalt kan göra för att förbättra vår arbetsplats, vårt arbetssätt. Så spenderar jag mina onsdags morgnar. Men världens största kaffe i handen. Ja, kaffe. Diskuterade det här med alexandra här om dagen, att jag dricker otroligt mycket kaffe.Måste ha en kopp så fort jag kommer till jobbet och, sen blir det ibland en innan tre, en vid tre och ibland en vid halv fem. en vid sju. Jag dricker ju fan mer kaffe än min mamma. Och jag som alltid sag att jag inte ska dricka kaffe alls.. hm?

efter som de har lagt ner både facebook och youtube på jobbet så kommer bloggande antagligen att få sig ett ordentligt uppsving..

Fick ldå alltså lite ite tid att sitta och spåna på lite nya frillor inför våren 2009 och det verkar helt enkelt gå mot lite ljusare hårtider och kortare frisyrer, Ala Sofie Fahrman. Ganska lättmanövrerad frilla snygg till beachen, med lite guldiga toner men ändå ganska så ljust. Nu vill jag inte ha det riktigt så ljust som hon har det ska jag till lägga men den färg skalan hon har tycker jag är bra! Det var kanonsvårt att hitta någon med lite ljusare hår med bruna ögon. De här ska vi fila lite bättre på, och så kommer det en uppdatering till!

nu ska jag på möte folk!

Kaffe & Glajjor, tack!

Lunchtid i halmstad, solen skiner & jag vill ut och sätta mig på ett café. Ut och njuta med världens största kaffe med ett par stora sköna glajjor, italian style.  Någon som vill vara med mig och njuta in våren?

Pratade precis med mona,  vad roligt det är att prata med dig! Har hänt otroligt mkt i ditt liv den sista tiden, väntar med spänning på uppdateringar från dig i framtiden. Lite förändringar kommer under året att komma hemma i nissastaden, lite ny planer håller på läggas upp. Kanske inte riktigt i form av tre torns tårtor & tyll. Men lite mer framtids inriktat.

Nehe, nu är det dags för mig att ta tag i mitt jobb. Bara 2 dagar kvar, sen är det helg :)


kaffe någon?


Djupa andetag!























Det spelar verkligen ingen roll med vad man jobbar; de sista minuterna är ändå alltid hopplösa.

Fick ett riktigt roligt oväntat besök på lunchen idag. Alex hade satt sig på tåget hem från lund, så vi tog oss en snabb runda på stan & en fika under min lunch. En riktg go tjej det där, ska bli riktigt roligt att ha en rikitg tjejlördag, kanon. Våra tjejkvällar blir alltid lagom urflippade, haha.

nu har jag hemlängtan. C väntar hemma <3


RSS 2.0