Gladiatormania








Nu har jag syndat igen. Varit inne på Bianco och beställt hem ett par av dessa skönheter. Sommaren är räddad. Blev en skinnjacka och lite härligt vår/sommrigt smink som fick följa med hem också. Mumms!









Påskafton


 
   
                                                                                           bild: buycostumes.com



bitarna börjar falla på plats, accesoarer och diverse drinkpinnar är alltså fixade sedan i förmiddags, det vankas FÖDELSEDAGSGALEJ det kommer att bli en sjuhelsikesfest! Inbjudningarna är på utgång och temat är satt. Ännu är det mesta hemligt. Men jag kan lova att påskafton i år kommer att bjuda på en riktigt salt fest. Men vad annars med en co-pilot/partyplanner som Alexandra?

trehjärtan


Det finns tre personer jag inte skulle klara mig utan på jobbet. Och det är tre riktigt fina, starka och härliga personer.
Ni förgyller varje dag jag träffar er!

Röda rosor & Choklad

emsan och alex blev söndagens stämmnings förhöjare. Med en massa varm choklad i solskenet på en grön picknickfilt framför LA´s fotbollslag spenderade vi vår underbara söndag! När matte hade haltat av planen, ompysslad och ompussad av emsan, och pimp hade fått göra ett lysande avslut på plan, smet alla solmosade hem till soffan och avslutade em med ett riktigt pajasprogram -
Den rätte för Rosing,  finns det en sådan? ...eller vad säger du Adrian?

nu sitter jag alldeles nyvaken och tittar på mina röda rosor som jag fick i lördags av Calle. Han tyckte jag såg lite trött  ut efter veckan. Så när han kom hem så fick jag tio fina mörkröda rosor,så himla fint gjort! Gissa om jag stod och gapade. Helt utan anledning. bara sådär, som på film! Så är han ju världens finaste pojke.

Nu:
Kaffe, mail, post och möte.

puss


Sunday, bloody sunday

Det blir alltid söndag.
Våren syns inte till, men sommartid har väl alla ställt om klockorna till? våffeldagen,högskoleprovet och lite vårshopping är avklarad. Nu väntar jag bara på solen och härliga vårkänslor!


beräknas..

landa 18:30...!

We have one passenger...



that´s compleatly fantastic and that´s Mr G!
nu är det bara ett fåtal timmar tills älsklingen KOMMER HEM! ska bli så skönt att få se honom. lfv är ovärderligt i situationer som den här. Skönt att veta vart du är hjärtat.

Idag är en ny dag med företagsutveckling. Lite nya projekt på gång har vi och coacha oss igenom det ska Båtmats eller Mats René som han egentligen heter, han är nyckel personen för Volvia och för våra märkesförsäkringar på If. Ska bli riktigt roligt att höra vad det här kan ge oss!  

Gottfolk, nu är det dags för mig att springa till jobbet.
Kom hem hel älskling!

cowboystyle (!?)

Lockarna är på plats, eva cassidy spelas på högsta volym och den rutiga skjortan har jag rotat fram - idag kör vi countrystyle! egentligen är det bara hatten som fattas. Får ringa och fråga kusinerna emil & Filip om de skulle kunna frakta hit en RIKTIG cowboyhatt, jag skulle kunna bjuda på en runda på stan i gengälld? haha.

För att dra en liten klyscha har vi alltså en ny vecka med nya möjligheter framför oss vänner! förhoppningsvis en massa sol! Veckan kommer som vanligt att innehålla mer jobb en jag har planerat, ATT ÄLSKLINGEN KOMMER HEM, det ångestladdade högskole provet men så kommer man sitta där på söndag och säga:

" usch vad veckorna går fort"

haha ja, gott folk, nu är det jag som springer till jobbet för att dricka två koppar svart kaffe till fyrtiofem minuter intressant läsning av min mails inbox. Sedan har jag måndagsmöte.

ut i solen!


vårigt hår..



så var det avkapat, jag säger till axlarna, syster matilda som klipper säger att det är myyycket längre än så. Men tja, sommar/vår håret 2009 börjar att ta form i alla fall, härligt! nu fattas det bara lite färg! och det blir LJUST!

HIPP HIPP HURRA

"vad e det för en dag, e det en valig dag? - nej de är ingen vanlig dag för det är tiiillans födelsedah, hurra hurra hura!"


Ja,  idag fyller lilla lillasyster 20 år (!?). Lämnar tonåringslivet och klampar rakt in bland antirynkcremer , klimakteriesvallningar vuxengrejer. Men det härliga är forhoppningsvis, borsett från finalinjer, ungefär 30 frammåt, tills dess kommer det  bara gå upphills, som det heter overthere. Så innan pensionen tror jag bara att vi får ta varandra i hand och njuta av det lite yngre livet heltenketl! Förbereda oss ska vi ju såklart göra, eftersom att vi har Ljungblod i kroppen, så här har du lite varnande tecken för när du börjar närma dig de gyllende åren:
 
     ♥ att ta trapporna för att få vardagsmotion, 

     ♥ Gå en halvtimme tidigare från utestället till garderoberna för att slippa köerna 

     ♥ Stannar kvar vid kassan i mataffären och kollar kvittot (tänk om de dragit en femma för mycket!)
 
     ♥ Pumps på fest byts ut mot "fotriktiga" skor..

Hoppas din födelsedag har varit underbar Tillan & Tack för den smarriga tårtan!

nä, nu jäklar..


               
   
Har haft aldeles för mycket tid över i helgen. Har hunnit prioritera tid för mig själv och vilket borde vara positivt men isället hittar jag något som jag hadde hoppats jag skulle slippa hitta - the first fine lines, gaaah! Så nu är jag först in till mina gamla jobbarkompisar på kicks för att panikråd vad jag ska göra med dessa förbaskade, linjer för rynkor  tänker jag faktiskt inte kalla dem. 
     Jag håller modet högt och hoppet uppe och ber till mina gudar Helena Rubinstein, Clarins & alla som möjligtvis har makten att ta bort fina linjer på en något ung, nogrann dam. Apoteket ska ha en rysare också, Myokine. Det får vi fundera vidare på.

Herregud vad kommer näst, celluliter och hängbröst?

GODMORGON!

ja, bor man hemma har man alltså vid det här laget redan varit uppe i 2 timmar. Vi kan snabbt konstatera att i min värld är det här någonting att vara mallig över, då jag vanligtvis hellre sover ytterligare 2 timmar förbi tio snåret, snarare än, som i det här fallet att gå upp runt ÅTTA. Men vad gör man inte för sina föräldrar!

                                                                                              
                                     






















Om en stund pyser vi ner till matilda och hennes sambo. Ska bli otroligt mysigt att  spendera en massa tid med lillasyster, alltid lika kul att träffa dom! Appro på lillasyster så satt det två jätte tavlor på väggen, på mig och Matilda när vi kom hem. Som vanligt så gör mamma alltid något lite roligt/knasigt med sådana  lite större tillfällen. Så på väggen hemma ser vi ut som det gör ovanför!

rumors says..

DIGI DIGI!
för att ni ska ha en lika härlig fredag som jag, enjoy :



Inusa Dawuda - Rumours Digi Digi (Bob Sinclair Remix)

Littleland

nu sitter jag här, mitt bland skog & ängar i vårvärdret i lilla småland. Härliga och underbara småland. Tacka vet jag Halmstad men skönt är det i alla fall att bli bortskämd av en massa mamma & pappa vård. Jag menar det är ju aldrig fel att börja dagen med en gigantisk räkbaguett, uppe på det, få träffa en hund som är gladare än ett litet barn på julafton och dessutom få träffa världens BÄSTA MAMMI & PAPPI. Nej, skönt att andas lite småland.

Illskan som kröp fram igår bröt vi sönder med en kaffe i parken, malin jag, anna och cristina. det var skönt. Tacka vet jag solen!

nu ska jag ut & sola!
köss!

Hjärtekampen



torsdagkväll, 42 minuterkvar till jag slutar och alltså får gå hem för veckan! det riktigt knakar i all hjärnaktivitet. följer Landskronabois lägerdagbok, eller logg kanske det heter nuförtiden, som en galning. Älsklingens knä är trasigt sedan i höstas och det dummar sig fortfarande nu när han befinner sig på träningsläger. Håller tummarna för dig hjärtat!

Alla som vill följa min älsklings kamp tillbaka till fotbollen, eller spana in några andra vältränade skånepågar, ta och sponsra eller bara njuta av ett riktigt härligtlag, tryck här --->  

aargh!


  argalappen.se

Generellt sett tycker jag om alllt som kommer i min väg. utom ärtsoppa, sötsliskiga parfymer och färgen mintgrönt. Men trots att solen skiner idag och det är en så herrans fin dag torsdag och allt, så är jag faktiskt lite förbannad. Ja, den ständigt glada Ida har varit lite små arg idag. Egentligen är det inte så farligt. Tror det sitter i att jag saknar min underbara sambo, som jag vill ska komma hem hel,  Jag vill att tråktorsdagen ska vara över, då är det helg igen, jag slipper sakna min mammas & pappas om det blir morgon. Då blir det tripp till småland & min vovve Semlan. Lördagen tillbringas tillsammans med familjen T. Det blir fest hos systeryster för hon fyller 20 på söndag så där spenderar jag min helg!

Men fy sjutton för att vara här idag, BLÄ. tråkmånsar. Nu ska jag ut i solen och lapa lite underbart vårväder och GASKAUPP mig själv. Kan inte minnas när jag var så här oerhört trist senast, ut i solen.

tjingeling folk
(eller tingeling heter det kanske i rengbåg&melodifestivalens namn!)
PÖSS

fö. för oss som har tråkigt eller är arga - argalappenpunktse det gör det hela liiite lättare

Shoeoholic

           
              net-a-porter

Jag måste bekänna en av mina allra största laster, synder och plånboks tömmare skorna.

Efter att ha gjort lite närmre efterforskning i släkten visar det sig vara något som ligger fler till last i Familjen T. Gräver vi i min barndom var det många gånger jag stod i farmors skogarerober och letade efter ett par fina skor som jag kunde få ta med mig hem. Speciellt mins jag när farmor överlämnade ett par näst intill oanvända, guldiga skor, som jag överlyckligt skuttade hem till mamma med. Och fortfarande finns de kvar i min skosammling!

Det har blivit ett hundratals skor sedan dess och jag kan inte säga annata än att jag ÄLSKAR skor, i mängder. häga, låga, korta och tjocka. Senaste paret införskaffades i helgen och blev ett par stiletter, i knallrosa siden och de kommer att hänga med hela sommaren lång!


fjärilar i magen

Inatt var jag och monica och lämnade hjärtat i helsingborg. Faktumet är alltså fastslaget, jag är gräsänka i en vecka.

ska jag vara riktigt ärlig har jag aldrig varit en person som tror på riktig själslig kärlek, eller åtminstone inte att den finns mer än i filmer. och alla vet vi ju att filmer finns ju inte på riktigt.. eller? tills för ungefär ett år sedan då någon tryckte på play på min dvdspelare och körde igång en av de absolut bästa filmerna jag varit med om i hela mitt liv. Och det hela började med en vinternatt i halmstadsvimmel, fortsatte med en fantastisk svensk halmstadsommar och den finaste pojken med blågrönaögon och det finaste blonda hår jag någonsin sett.. 
... resten är framtid

nu sitter jag här och längtar efter världens åttonde underverk så jag har ont i magen -
kom hem calle!


kär

tokigt, galet, drabbad av något eller är det.. alldeles, alldeles underbart?
 
ni vet när hjärtat börjar slå hårdare när man ser något bakom husknuten, att bli man blir varm innuti bara av ett säger hej. att alltid ha någon hemma när man kommer hem,  vakna upp med ditt fina ansikte på min kudde, höra din röst och dina betryggande ord när det är jobbigt. skratta med dig, gråta med dig & leva med dig. Jag finns alltid här för dig & jag älskar dig nu och för alltid Calle. Du är verkligen en helt fantastisk!

I ♥ u


Just..

... remember to live your life byheart ♥  


She´s so fanny!

   

   



Fanny Carlsson, en av mina goaste vänner. Här är ett litet inlägg, ängat bara till dig för alla år vi har haft tillsammans allt roligt vi har gjort och allt tokigt vi kommer att hitta på!

Du är en helt fantastisk människa och jag saknar dina galna upptåg, så när pudret i canada börjar bli sunkigt, tycker jag du ska ta dig hem och lapa sol hemma i Halmstad för här är flaggan alltid i topp! Hoppas er Skidresa blir allatiders och att ni har det hur gott som hellst. Kom ihåg att du är underbar!

Love

för alla som vill följa världens grymmaste skidresa:
tangfannymaasing


Wiseman say



"An elderly Chinese woman had two large pots, each hung on the ends of a pole, which she carried across her neck. One of the pots had a crack in it while the other pot was perfect and always delivered a full portion of water, at the end of the long walk from the stream to the house, the cracked pot arrived only half full.

For a full two years this went on daily, with the woman bringing home only one and a half pots of water. Of course, the perfect pot was proud of its accomplishments. But the poor cracked pot was ashamed of its own imperfection, and miserable that it could only do half of what it had been made to do.
 
After 2 years of what it perceived to be bitter failure, it spoke to the woman one day by the stream. "I am ashamed of myself, because this crack in my side causes water to leak out all the way back to your house."

The old woman smiled, "Did you notice that there are flowers on your side of the path , but not on the other pot's side?" "That's because I have always known about your flaw, so I planted flower seeds on your side of the path, and every day while we walk back, you water them. For two years I have been able to pick these beautiful flowers to decorate the table. Without you being just the way you are, there would not be this beauty to grace the house."

Babysitter!



behöver jag säga mer?

mamma

En person som ligger mig nära hjärtat, ett ord som jag nästan använder sönder och en känsla för en person som inte finns för någon annan, mamma i med & i motvind jag älskar dig.

Jag har suttit och frenetiskt uppdaterat  http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman// blogg idag. Bilderna och de målande orden sliter i mig. Ord kan inte beskriva vilken medkänsla jag känner för dig. Din känsla av ensamhet och dina tankar är rörande nära. Ibland när jag läser dina inlägg önskar jag bara att jag kunde säga något bra. Men så vet jag också att det bästa är att inte säga någonting alls, att bara som du skriver, leva i låtsas bubblan.  Någonstans kommer mammor/människor som stå som förebild för människor som mig. 

 Jag vill bara säga

t a c k  ♥

HJÄRTESMÄLTARE DÄR...

jag längtar efter dig!


Denguefeber




and she´s hit by it again, resefeber. när man är mitt uppe i det känns det snarare som denguefeber, ni vet, huvudvärk, blodsprängda ögon, panikkänslor, ja - man tror helt enkelt  att man ska dö om man inte kommer iväg på en resa NU!
___________________________________________________________________________________________

[♥] milano ligger drygt en månad tillbaka i tiden, fantastiska milano! Städernasstad, modemodemode, antikromantik & massa gott vin,  kan man kort sammanfatta den resan. En av de bästa cityresorna hitintills!

[  ] Paris. om cirka en månad bär det tillsammans med calle och familjen G till Paris, louvren, moulin rouge och vår i Paris! Flyg & hotell är nu bokat!

Ryck som vi har satt vi och spånade på nya resor igår..  Alla som är sugna på att resa till thailand, håll i hatten!! hittade resor för dryga 5500/person, men vi ska ligga lite lågt och suga lite på den karamellen. Som sagt är det lite pusselbitar som ska falla på plats. dengufeber ska vara den nya sjukdommen som turisterna tar med sig hem från thailand

resesjuk är det enda man blir i sverige


RSS 2.0