Tankar



tillit, förståelse, förtroende, hängivenhet och passion.

Härliga morgon


Billiga
flygbiljetter, scheman, litteraturlistor, starkt kaffe och Elle.

This is it, hun!




Brevet

Från framtiden, asien. Nu rusar framtiden frammåt älskling. håll i Hatten,  Idag fick jag svar ifån SSKL.  


Den enda sanna glädjen..


skadeglädje


Sjumilakliv



Idag har jag, CJ, mammsen och papps varit ute och tagit stora kliv i  littleland.

Flickorna på tv2

OH OH OH...

  

  







And so she shall dance



 Nu är gymkortet beställt. Ska bara dit och signa papperet. Har fått klartecken nu, vilket betyder att det är dans, dans, DANS igen! Jennifer Beals i Flashdance får stå som exempel för hur det känns att få göra det man älskar igen.

Med lite klös i..?



Ja, för det var det minnsan när min plattång började smattra och la av för några dagar sedan. En hellsikes massa klös. Den här kissen skulle kunna få följa med mig hem en dag och få göra mig vacker. Visst är den underbar? ghd rare heter sötsaken.

I ♥ !



nedräkningen har börjat

Tack för din bekräftelse, din beställning kommer att skickas till din adress inom kort.





Mysmåndag

Lång sovmorgon med hjärtat, gigantisk frukost och solen har tittat in på oss hela tiden. Det är stunder som dessa som gör livet mer värdefullt.  

Segdeg

Idag har jag seg dag.Vänner-marathon och fruktsallad. Kvällen igår bäddade för en riktigt segdeg-ida idag. Jätte mysig födelsedagsfest hos Emelie igår. Smörgåstårta och gräddtårta med jordgubbar. Ett riktigt fantastiskt sällskap infann sig. Alexandra, Emeli, Cajan och Matilda. Jag tror att vi fick mer sagt under gårkvällen än vi fått på många samanlagda helger! Haha.

Mammsen, pappsen, syster+sambo & Berith var här och tog en fikatidigare idag. Exotiskfruktsalld. De hade varit nere i stugan och kom förbi på vägen hem. Jätte skönt att träffa familjen, det händer allt för sällan. FLER SPONTAN BESÖK!
Nu ska jag och fanny vara lite ordentliga och ta oss ut och gå en sväng, få lite luft. Sen blir det låång myskväll.

Goodies for my ears


Lite örongodis till helgen, för alla kalaspinglor och hunters där ute. Tror minsann att vi har en SOMMARPLÅGA
i godisasken.. Eller vad säger ni?





MELONER


Idag har jag och CJ fått massor med Vp. (Läs: Utföra tråkigheter och livets trivialiteter helt enkelt) Bla. leta efter damsugarpåsar, vilket för övrigt är helt omöjligt att hitta rätt sort. Så vi tog förnuftet till fånga och käkade lunch en gudomligt god, grekisk melonsallad. Det blir helt klart sommarens favorit. Vattenmelon, Honungsmelon, Feta, Oliver, rödlök, ruccola och bladspenat. Nu har vi stor städat hela lägenheten, så nu ska vi snart mumsa i oss
varsin Piggelin. = 0VP



BEACH

                              
   

Nelly har verkligen fantastiskt snygga och prisvärda bikinis. Massor med läckerheter till Beach 2009!

MAKE ME UP




Nu är det helg om 5 timmar. Och då vill jag inget hellre än att bara springa in i stans alla Makeup butiker. I heglen blir det härligt ståhej hos Pinots Emelie. Ska bli mkt trevligt. Träffa mina underbara gulltussar och bara få umgås. Måste nog erkänna att jag är ganska hopplöst sällskapssjuk. Diagnosvälkänd heltenkelt.

puss

Inspiration









De flesta jag känner har enormt starka åsikter om den här kvinnan, Carolina Gynning. Mina åsikter om  henne är klart starka men jag kan inte annat än att tycka att hon är en fantastik person och jätte vacker. Precis som de flesta av oss har hon och gör hon en massa saker som hon i efter han inte tycker är något vidare bra. Men till skillnad fårn många andra står hon för vad hon gör och hon är en stolt tjej. Jag beudrar henne och facisneras över hur hon riktigt slår sig fram med sin stolthet och övertygelse. Jag inspireras av hennes mod och övermod. Önskar att jag själv bitvis hade styrkan i mig att okontrolerat kasta mig in i fler situationer som jag själv kanske inte alltid kan råda över.

Din personlighet fascinerar mig.

Björn Ranelid





Pratade precis en sväng med Björn Ranelid. Han befann sig i sin stuga och njöt av vädret. Egentligen var det Margareta jag skulle prata med, men hon var inte hemma.. Ringer ikväll igen istället..

Planering

Hemma i vår soffan sitter det tre glada Champions League fanatiker och smular chips. Kan inte annat än längta efter pojkarnas lyckorop och arga slagord. Hjärtat du fattas mig just nu.


Vårrus



Idag är det vårruset i Hallmstad. Klockan 19.00 går starten för alla härliga människor som är lediga och sugna på att springa de härliga kilometrena för att känna att våren är här. Nästa år vill jag vara ledig och vara på plats.

Beslutsamma dagar

     
        
Med snabba och bestämmda steg rör sig mitt liv frammåt och det känns otroligt bra. De senaste månaderna har varit en dimma av oklara, harvande motorstopp på en krokig landsväg. Äntligen har tanken fyllts på och jag har lyfts upp i luften  igen. En rak väg att åka och klara besked att vänta.

Breathe



You make me breathe

So fresh & so clean..

     

      


Till sommaren vill jag ha en riktigt snygg och härlig bränna som sitter som berget! A och O är grunden vilket innebär att peela, peela, peela och ha en riktigt bra bodylotion som återfuktar bra när man har varit i den uttorkande solen. Persolingen använder jag favoriten JoJobaGLO från O.P.I som innehåller socker, som är lite mildare mot huden för att inte riva sönder den, härliga jojobaoljor och grapefrukt.Det återfuktar, tillföra antioxidanter och gör huden fräsh och ge lyster. Fick jag önska bort mina billiga bodylotions och önska vilken bodylotion jag ville skulle det bli en fårn Biotherm, Eau d´Energie, som luktar himleskt och ger lyster och massvis med fukt till huden.

För att bättra på brännan om solen tryter eller jag inte hinner anväder jag brun utan sol. Ett plus är faktiskt att det är bra att varva BUS med vanlig sol, då du minskar dina vanliga soltimmar och blir snabbare brun (för den stressade.)  Jag har alltid ha en backup i mitt badrumsskåp. Min bästa vän året om, Clarins Express Tan. En blandning mellan kastanjevatten och BUS. Ingenting jag testat har givit ett bättre resultat. Men man ska komma ihåg att olika hudtyper och hudtoner ger olika resultat.

Glänsande  brunbrända ben är bland det snyggaste som finns till ett par läckra skor. Det du behöver till det är givetvis en bra olja. Och vad vore världen utan Nuxe Huile Prodigieuse Golden Shimmer. Den ger dig ruskigt  blanka skimmrande ben, sammtidigt som den är vårdande och är en helt naturlig produt,  I ♥ eco

Nervös vecka

Många tankar som snurrar i huvudet idag och veckan kommer att vara och förbli snurrig. Dagen börjar bra, med ett fantastiskt glädje rus. Min kropp är fylld av motstridiga känslor. Människor är arga, ledsna och besvikna många står bakom och är glada med mig mina beslut. Mitt liv kommer att ta en vändning oavsätt det beslut som kommer att tas senare i veckan, det har jag bestämmt sedan månader tillbaka. Beslutet som jag själv tog tidigare i morse gör jag enbart för mig själv, mig själv och ingen annan. Precis som jag förstår er, ber jag er att förstå mig. Precis som att världen har fler dimensioner än en, har även de flesta problem det. Livet går mestadels i en gråskala och oftast varken i svart eller vitt. Men jag är otroligt lyckligt lottad att ha så många positiva människor, så många stödjande och glada vänner när det  gäller att ta ett beslut som de här. Många år och mycket slit.



There will come a point in your life
when you realize who really matters,
who doesn't and who never really did.
So forget about the people from your past
because there is a reason they didn't make it to your future...


favvobloggen har många tänkvärda ord


RSS 2.0