Fotbollskväll





           




Ikväll ska hjärtat och jag ha en helkväll för oss själva och åka och kolla på BoiS-pojkarna när de spelar mot Åtvidaberg. Det är lite på gång nere på IP, event tält och det kommer nog att vara lite happenings där nere. Ska bli kul, det är faktiskt årets första livematch för mig. Formstarka killar på plan efter fint avslutade matcher, en vinst till killar! Ska bli riktigt kul att se er!

GOODIEBAGS.NU



Älskar ni Goodiebags lika mycket som jag? Fina påsar med massa härliga varuprover och samples från alla möjliga märken! För vem kan stå emot en grupp som promotar något  så underbart som GOODIEBAGS, jag tänker i alla fall vara med och få min hemskickad!  Sugen på att få hem en GOODIE du också?

Facebook.com,  sök bland grupper --> hitta GOODIEBAG!

Tissel, tassel...



När saker och ting är tufft finns du alltid där, min klippa Calle! Jag älskar dig.
Tack för att du finns!

HAN ÄR MAGISK


When dreams come true

Malmö

      



Helgen ska spenderas i staden där tid bara är tid, med paret utan stop! Oj, vad jag ser fram emot det här. I den härliga staden Malmö med Ida och Jonas en massa vår och sol!  Ett litet ryck, vet inte riktigt vad som händer, har varit prat om Köpenhamn, shopping och mässor...(!!?) 

Götlaborrg!



Morgonen var tidig, för tidig för att vara exakt. 05.30 närmare bestämt. I en bil mot Götet och det stora avstämmningsmötet. Det vi arbetat för hela hösten skulle alltså idag rapporteras. Hela Vu-organisationen för If med externa och interna länkar som Märkesförsäkringskontoren Volvia  och så vi så klart, CQ Halmstad. Ganska fräckt att höra tankebanorna kring alla utvecklingmöjligheter och se alla förändringar och förbättringar alla ha gjort på ett år. Att man har varit med och hjälpt företaget till ett bättre och enklare arbetssätt.
     Tanken var att team ska framföra de förbättringarna vårt VU-team gjort för att förbättra kontoret/företaget i form av en presentation. Många var mindre bra - andra toppen bra på att hålla låda!  Förmiddagen avslutades med lunchning hemma i halmstad! riktigt mysig morgon.


Min nya favorit!

    


Jag måste säga att jag är en ganska svårflirtad typ.. Går jag själv hittar jag nästan aldrig någon, och det blir alltid samma gamla vanliga. Det finns ju några stycken på lager, men om jag tänker efter - så luktar de väl ungefär likadant allihop. Men det finns en trio som har lyckats, som ingen annan.. DE HAR HITTAT EN NY FAVORIT! Ett Jasmin, grape och apricosondoftande litet rosa äpple, och den är med mig varje dag! Det skulle väl vara ni mina finingar för att hitta en ny parfym till mig, ♥ 



 

Knäcke & Näcke

Jag kan verkligen inte låta bli att skratta när jag ser det här! Lite bissart, men oj vad roligt! Fyndiga, pojkar med ett riktigt bra kordinationssinne! Haha, tja kolla och bedöm själva.


Två vägar korsas igen!



Till helgen kommer Fanny till stan igen och det ska bli härligt att bara sitta och ha en massa fanny&ida-tid. Massa tid för att prata dåtid, nutid och framtid...   Men du är en människa som fattas mig om du inte finns i mitt liv! Ser framemot helgen en massor.

puss

Me Like!








Underbar kombo mellan gammalt och nytt tycker jag. Den här skönheten skulle gärna få följa med mig hem och skröna en massa underbar soul tillsammans med min ipod. Tänk er på den slitna vita skänken, den hade gjort sig kanon bra hemma på sängbordet.. Urgrym, högglansig & vit. Vad mer kan man begära?
The Phonophone

Ursäkta röran..

..jag bygger om!

ja som ni ser så har jag pillat om lite här på bloggen, designen har ju inte varit den bästa. Så det fick vi ordna till! Det kommer säkerligen ta ett antal uppdateringar innan ni ser alla förändringar, men det mesta ska vara klart idag i alla fall!

Valborg närmar sig med stormsteg. Har fått lite olika förslag, vad är vi sugna på?

Krakelibrankelfnatt..

Ja ungefär så. Idag är mitt ilandsproblem major.  Jag kan inte jobba helt enkelt. Systemet ligger nere och har gjort sedan i fredags. Jag blir skogstokig på att inte kunna arbeta effektivt och funktionellt. Djupa andetag! Snart hemgång och mys med världens härligaste sambo!

Savior!




Här är min nyinköpta kompis så nu kan jag ÄNTLIGEN föra över mina bilder! Slut med strul - update vad gäller bilder is coming right up!

Frey Wille



             

Om jag hittade en magisk lampa och fick önska mig en endaste sak, skulle det vara Hevenly Joy kollektionen  från Frey Willie..


I ♥ ELLE

för att drömma sig bort när man sitter  mitt inne i stan men inte kan ta sig ut och frossa i butikerna är det inte helt tokigt att bara förstöra sig i en tidning, idag blev det favoriten ELLE. Den har kikat på mig länge´från karins skrivbord nu och idag behövde jag verkligen en liten dagdröm.  





Jag önskar man kunde leva i en tidning vissa gånger, bland pärlor och alla härliga pudriga färger. För att inte tala om alla underbart snygga sminkningar. Tänk att alltid ha den perfekta maken och the LBD till det. Eller varför inte bara vända blad och gå helt wild and crazy och ha något tok mönstrat och en massa massa färg? ah, i drömmarnas land!


Frukoststress

Att man har tid att stressa så här! Blir fullständigt galen på mig sjäv ibland. Har gjort allt mantriskt jag ska, men ändå är pulsen över tvåhundra. Så nu blir det en stående latte och sen springa iväg till jobbet.
 
Måste säga att jag är inspirerad och känner mig peppad sen i lördags. Det är mycket roligt man har framför sig!



Tjejtjohej!

 




Kvällen igår var en riktigt lyckad kväll! Eve kom och hämtade upp mig kl 19.00 och i kvällssolen tågade i bort till Emmy. Emmy Emanuelsson är en tjej som jag träffar på tok för lite, du är verkligen urhärlig!

Hon och Frida var super söta, dukat upp jättefint, lagat underbar mat och gjort en urgod cheesecake. Vilket mys! Super härligt gäng med tjejer. Sedan sprang vi ut på stan och svängde våra spiror på kvällens hetaste, Bond! Därefter hämtade vi upp pojkarna för lite nattamat.

En verkligen en hellyckad kväll!
tack för allt tjejer!

(bilderna har jag snokat av evelajna)


Hur ser ditt kommande år ut?



har hittat världens mysigaste sida för alla som är som jag, som älskar att strukturera upp sitt liv! Dessutom får man tillfället att piffa och pilla med en massa olika tillval, som Carrie hade sagt - ME LIKIE !♥

kolla in det här


Sunshine addiction?



jag vet inte hur man ska beskriva det bäst men jag tror i alla fall att det finns en medicinskterm för vad alla människor känner just nu. Och vad 90% av den nordiska befolkningen behöver plågas igenom under hösten. För herrejösses vad det är underbart med Sol! Jag kan verkligen inte få nog av dessa underbara dagar och alla fantastiska lyckorus som den för med sig! Nu ska jag ut i solen och njuta.

PS. I LOVE U

.

Jag gjorde det




avklarat, lite nerövst - & pirrigt.


Girls just wanna have fun!




sammanfattningen av den här helgen är ganska enkel:
tokhärlig, galen och urmycket kärlek!

lördagen började med en sväng ute hos Diana, på Tylöhus för att fixa håret. Snabbt hem och fixa födelsedagslunch till la famiglia, som lite enkelt hamnade på ungf tio pers. Den här helgen var vi fyra familjer. Alltid lika mysigt att träffa släkten, Även om ca 40 personer saknades!

Sen stressade jag, hjärtat och johan ner till partyparadiset, YSBY för att inviga SUPER SUNTRIP 2009. Och så började den fullständigt galna resan och det absolut bästa födelsedags avslut jag någonsin haft!  Födelsedagsfest, för att fira min och alexandras födelsedagar alltså. Blandade vänner, otroligt mycket härliga männsikor och massa god mat & dryck. Lekar, Bus och Underbar musik. - Och vilket väder sen! Kvällen slutade på Peppes, med ömma fötter många skratt!

Vill Tacka alla underbara människor som var där, ni gjorde hela kvällen! & T usen tack för alla jätte fina presenter!

Hoppas ni är redo för fler heltokiga fester, det är jag!


Fix & Trix

Kvällen igår stod ingen mindre än Pinot för. Det blev årets första grillkväll och vilken kväll sen! Massa trevilg sällskap. Kvällen verkade slut runt sisådär tolvtiden, folkbörjade avta.. Givetvis kunde vi inte godta det och rörde oss in mot stan´ där vi fortsatte natten lång med singstar, guitarrhero och galet mkt vin tillsammans med Malmös absolut trevligaste par, Jonas och Ida!

Men det var upp tidigt i morse igen, mycket som ska fixas och donas inför imorgon, då det är både födelsedagslunch och som ni vet en SUPER SUNTRIP. Ska bli otroligt mysigt att få umgås med alla som jag tycker om i morgon!

men nu är det dags att fixa en liten grej till mitt lilla ♥ alexandra och göra lite påskfint till lunchen.Lite ormhassel skulle jag vilja ha på mitt bord i stället för vanligt ris och dekorera med en massa vita fjädrar, hjärtan och ägg.. vi får väl se vad det blir av :)


puss

Through my eyes



Han kom tidigt

..i år, påskharen.

    




Påsken är som ni alla säkert redan vet, min favorittid på året. Jag fyller år och påskharen kommer alltid med fina påskägg. I år kom extra tidig. Han smög förbi redan i tisdags, utklädd till Frida en av mina absolut äldsta och bästa vänner. Hon kom med ett av de finaste påskäggen jag någonsin fått. I hennes påskägg hade hon plockat ner självaste Martin stenmark, vilket godis ändå! Men bäst av allt: En helkväll för bara henne och mig! Den ska vi tillbringa tillsammans med med honom, Martin och tusentals andra skrikande tjejer, jag pratar naturligtvis om LADIESNIGHT, IIH! Det kommer bli en tokbra kväll, gott sällskap, god mat, en underbar show och jag kan garantera en helt oslagbar utgång på det. Hur ska jag någonsin kunna tacka dig för det här Frida?  Aldrig tidigare har påskharen varit så här snäll! Du är en helt fantastisk människa hjärtat!


Och när jag kom till jobbet idag, dyker en liten liten till påskhare upp, Cristina och ger mig världens sötaste påskägg. Mitt hjärta fullständigt smällte, precis när det behövs som bäst. Hon är så fin!


Lullull



Idag har jag pysslat om mig själv. Börjat bygga mina naglar igen. Varit hos en tjej som sussie rekomenderat, jätteduktig.
Så där blir det återbesök snart igen. på lördag bär det ut till Tylöspa och fixa håret hos Diana också. Massa fix inför stora festen! Jag riktigt toklängtar! 

Vackert



Hittade ett supermysigt klipp.

Cloudydays



när dagar är lite molnigare än andra behövs, en riktigt bra låt & en riktigt bra artist.
gillar inte hela grejen Idol, men American Idol lyfter fram Jason Castro
 och här gör han en av mina favoriter riktigt urbra.  

SUPER SUNTRIP 2009



Dålig koll på vad SUPER SUNTRIP 2009 det innebär?

Lösning: Kolla din FACEBOOK INKORG


Voyage, voyage!

Det finns dagar som är som inga andra dagar. Den här helgen har bestått av tre urhärliga dagar, som bara kan beskrivas just så, som inga andra. Jag har tillbringat veckoslutet i PARIS, hjärtat av frankrike.

Tre dagars upptäcksfärd längs Seine och Paris krokiga gator. För alla vänner som inte upptäckt staden - ni måste åka dit. Paris är Haute coturens mecka, konstenärernas paradis, staden med gorumandernas gorumet mat och en omgivning som är helt otrolig - vilken arkitetur! En stad som i enskilld situation kan upplevas som väldigt petít, men vad den är storartat!

Jag är helt tagen!

bilder kommer

F.R.I.E.N.D.S


Någon mer än jag som inte kan släppa Vänner? 
Här är ett litet Best of Marathon att skratta bort lite timmar till ♥

Vive la France



imorgon kommer syster och äter frukost hos mig 08.30, mysmys. En runda på östras, lite frukt och nybryggt kaffe. Sedan bär det av till köpenhamn och flyget till paris. Ja precis, i morgon lyfter jag och Calle för att njuta av vårvärmen i paris. Kollade Smhi i går, ska vara runt 18 grader hela helgen underbart! Så om en stund bär det hem och packa: Blå-vit-randigt och rött
   
Den franska vokabulären fungerar bra. Baugette, bonjour & ouí?
franskalathund

Jaha?



RSS 2.0